Tel: +86-(0)532 6609 8998  

Lider global në paketimin e logjistikës së lëngjeve me shumicë
UDHËHEQËS GLOBAL NË FLUID ME SHUMË
PAKETIMI LOGJISTIK

· USHQIMET E LËNGSHME      
· KOKRIRA SHUMË   
· PLUHUR E NGURTË & GRANULË
· VAJRA DHE KIMIKA TË JO RREZIKSHME
SHIKO MË SHUMË >
Flexitank
1 FLEXITANK = 85 fuçi
Silo-to-Silo Dry Bulk Shipping Solutions
SILO-NE-SILO 
ZGJIDHJE TË THATË ME SHUME E TRANSPORTIT
Shërbimi i disponueshëm brenda globit Përgjigje 24 ore

SHËRBIMI I DISPOZUESHËM 
RRETH GLOBIT
ME PËRGJIGJE 24-ORËSH
手机端 banner

 

 

 

LIER SHUMË I THATË

 

 

 

FLEXITANK

 

 

 

IBC TË PAKTUESHME

NE JEMI MË SHUMË SE NJË AMBAKET FLEKSIBLE

PRODHUES I MATERIALEVE

 LAF kombinon astar të besueshëm fleksitank, rezistent ndaj lagështirës me transportin e kontejnerëve dhe transformon një kontejner standard në një enë që mund të transportojë lëngje, pluhur ose granula jo të rrezikshme, që mund të përdoret në transportin rrugor, hekurudhor dhe oqean.Krahasuar me modelin e rregullt të paketimit dhe transportit, kjo zgjidhje e re mund të përmirësojë ndjeshëm efikasitetin e logjistikës së produkteve me shumicë, të zvogëlojë koston e logjistikës dhe të përmirësojë ndjeshëm ROI për ngarkesë. 

VLERA QË LAF KRIJON PËR KLIENTËT

 

KURSIMI I KOSTOTVE TË AMBAKETIMIT DHE LOGJISTIKËS

 

Ne ofrojmë zgjidhje inovative paketimi për transportin intermodal të lëngjeve dhe lëndëve të ngurta me kontejnerë.Produktet tona p.sh. Economic Flexitank, High Quality Dry Bulk Liner, IBC i palosshëm janë krijuar për të zëvendësuar bateritë, IBC të ngurtë, cisterna rrugore dhe mund të kursejnë ndjeshëm koston e paketimit dhe logjistikës.

 

RRITJA E EFIÇENCËS SË LOGJISTIKËS 

 

Flexitank rezistent ndaj nxehtësisë ose Strong Dry Bulk mund të transferojë një kontejner standard në një cisternë speciale për të transportuar mallra me rrjedhje të lirë për transport intermodal.Nga origjina në destinacion, pajisjet trajtojnë pothuajse të gjithë funksionimin, duke përfshirë ngarkimin, transferimin dhe shkarkimin e kontejnerëve, si rezultat, thjeshton ciklin logjistik të lëngjeve me shumicë dhe rrit efikasitetin.

 

PËRMIRËSIMI I ROI NË ÇDO NGARKESË

 

Në biznesin e tregtimit të ngarkesave me shumicë, kostot e logjistikës përbëjnë një pjesë të lartë të kostove totale.Produktet tona të paketimit, pajisjet dhe zgjidhja logjistike janë të përshtatura për të reduktuar koston e logjistikës në transportin e lëngjeve/ngurtëve me shumicë, gjë që për më tepër mund të përmirësojë ROI të çdo ngarkese. 

PARTNER KOOPERATIV


LAJMET E FUNDIT

25 maj 2023

Dry Cargo International ISSUE NO.248 KORRIK 2021 WWW.DRYCARGOMAG.COM Revista kryesore dhe e vetme mujore në botë për industrinë me shumicë të thatë.

01 shtator 2021

LAF Dry Bulk Liner në Media Dry Cargo Ndërkombëtare NR.248 KORRIK 2021 WWW.DRYCARGOMAG.COM Revista kryesore dhe e vetme mujore në botë për industrinë me shumicë të thatë

28 shkurt 2024

Vitet e fundit, ka pasur një shtytje të konsiderueshme drejt adoptimit të bio-naftës si një alternativë miqësore me mjedisin ndaj naftës tradicionale me bazë nafte.Bio-nafta prodhohet nga një shumëllojshmëri burimesh të rinovueshme, duke përfshirë vajrat bimore, yndyrnat shtazore, vajrat e mbeturinave ose vajrat mikrobiale.Shfrytëzimi i proceseve l

zyrë    ZYRA JONË

SHTALI I LAF

Qingdao Kinë

ADRESA E FABRIKES

Jimo, Qingdao

ADRESA E ZYRËS

Licun, Qingdao

 

仓储    NDËRMARRJEVE

Xinjiang Railway Laf Supply Chain Co., Ltd.

Sitc Laf Supply Chain Management Co., Ltd

Flexi Logistics Agencies Sdn Bhd

Laf Lindja e Mesme Fze

 

 

代理 (1)   RRJETI AGJENT

RAJONI I OQEANISË

RAJONI I AFRIKËS VERIORE

RAJONI I Afrikës së Jugut

RAJONI I Azisë Jugore

RAJONI i Azisë Lindore

RAJONI I AMERIKËS JUGORE

 

LIDHJE E SHPEJTË

FLEXITANK

LIER SHUMË I THATË

IBC TË PAKTUESHME

分组 +86-(0)532 6609 8998 

NE MUND TE TE NDIHMOJME!NA KONTAKTONI

© 2021 Qingdao LAF Technology Co., Ltd.                                                                                     鲁ICP备19051157号-11